Doovre is uw co-packing partner voor dierenvoeding/petfood

Doovre is gespecialiseerd in het verpakken van zakjes die moeilijk of helemaal niet machinaal afgevuld kunnen worden. Wij maken dit netjes in orde van het coderen tot aan het stickeren en pelletiseren van uw product(en).

Natuurlijk zijn wij GMP+ gecertificeerd zodat u gegarandeerd bent van kwaliteit en service. Door deze GMP+ certificering dragen wij bij aan veilig diervoeder en hebben wij alle kennis in huis om uw eindproduct af te leveren met een hoog service level alsmede betrouwbaarheid en professionaliteit.

Heeft u interesse vraag ons dan naar de mogelijkheden. U kunt gebruiken maken van ons contactformulier maar u kunt ons ook direct bellen op 0413-785510 of mailen naar info@doovredagbesteding.nl.

Wat is co-packing?

Doovre is uw partner voor co-packing maar wat betekent co-packing of co-packers nu eigenlijk? Een co-packing bedrijf verleent diensten op het gebied van verpakken, co-packing is ook wel het afvullen, ompakken en verpakken van producten. Wij verzorgen dit in de diervoederindustrie, omdat wij staan voor veilig diervoeder zijn wij GMP+ gecertificeerd waardoor wij voldoen aan de wettelijke voorschriften en eisen voor het veilig verpakken van diervoerders oftewel 'petfood'.

Werkzaamheden